In 't Naaihuus kunnen ook mensen die geen naaimachine kunnen / willen aanschaffen, gebruik maken van een naaimachine van De Wietwuit. Of je komt gezellig met je eigen machine, zodat je die ook weer eens gebruikt. Gewoon voor de gezelligheid en inspiratie.

We beginnen de avond met koffie of thee met wat lekkers erbij, waarna je elkaar helpt bij naaidilemma's, inspiratie opdoet en een project uitzoekt die je reden geven om je eigen naaimachine uit het stof te halen.Tijdens deze avonden willen we elkaar helpen, inspireren en soms ook uitdagen om wat nieuws te proberen. Maar het belangrijkste is, dat het gezellige avonden zijn! Neem dus gerust iemand mee, die niet bekend is bij De Wietwuit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

Opgeven is voorlopig wel belangrijk. Geef via het contactformulier uiterlijk een dag van tevoren aan wanneer je wilt komen of bel even om af te spreken (tel. 06-10606136). De avonden worden de tweede maandag van de maand georganiseerd van 19.30 tot 21.30 uur. Een losse avond kost €8,-. Hier zijn gebruik van een naaimachine van De Wietwuit en bijbehorende gereedschappen, als stofschaar, spelden enz. bij inbegrepen. Het kopen van een abonnement  is ook mogelijk. Deze kost €60,- per jaar.