Wat moet je meenemen?

De eerste les hoef je helemaal niets mee te nemen. Alles staat voor je klaar. De naaimachine en alle andere gereedschappen die je nodig hebt om te kunnen naaien.

Aan het einde van de eerste les bespreken we met welk project je graag aan de slag wilt. Afhankelijk van wat je besluit te gaan maken, mag je zelf stof meenemen of gebruik maken van mijn voorraad. Wanneer jij je eigen stof wilt meenemen, mag dat ook. Ook wanneer je iets nodig hebt dat ik niet voor je heb, zoals bijvoorbeeld een oude spijkerbroek, spreken we op tijd af dat je dat de volgende les mee kunt nemen.

 

Lestijden en data

Elke naailes duurt twee uur. We werken op Pfaff-naaimachines en alle dingen die je nodig hebt, staan voor je klaar. Een les kost 10,-. Aan het begin van elke maand worden de lessen van betreffende maand betaald. Aan het einde van een project worden de kosten van gebruikte materialen aangegeven. (Dit bedraagt hooguit €12,-, tenzij anders afgesproken). Bij het lesgeld inbegrepen zit ook wat te drinken en wat lekkers tijdens de les.

Er is de mogelijkheid om vrijblijvend een proefles te volgen. Een proefles kost €10,-.

De lessen worden uiteraard buiten schooltijd gegeven, altijd om de week op zaterdagochtend van 10 tot 12 uur.        

 

 

Andere plaats en tijd

Willen jij én 3 of 4 vriend(inn)en op een andere dag naailes krijgen, dan gaan we kijken of we op die tijd lessen kunnen plannen.

Geef dit aan op het contactformulier of laat je ouders telefonisch overleggen op 06-10606136.