Misschien heb jij ook de naaimachine van je overleden oma in de kast staan. Zonde om weg te gooien. Maar de jaren dat je hem in je bezit hebt, doe je er niets meer mee. Ook dat is zonde!

Zeker nu veel mensen beter op hun portemonnee moeten letten, is naaien achter de naaimachine weer steeds populairder. Zelf een broek korter maken of een broek van een van de kinderen repareren, scheelt veel geld. Maar hoe doe je dat, een broek korter maken? En hoe kun je het zo mooi mogelijk een broek repareren? Daar zijn verschillende foefjes voor. Maar ook een simpel rokje maken, is zeer de moeite waard.

Maar niet alleen voor de huishoudelijke klussen is een naaimachine heel geschikt. Ook voor het maken van een paar leuke kussens voor in huis of voor het maken van een tas, kun je de naaimachine heel goed gebruiken. Deze basis wil ik je aanreiken in de naaicursus voor volwassenen met weinig of geen ervaring achter de naaimachine.

Omdat bij De Wietwuit genaaid wordt op volwaardige naaimachines, is deze cursus ook zeer geschikt wanneer je wilt proberen of naaien ook iets voor jou is, voordat je overgaat tot het kopen van een naaimachine voor jezelf. Dus ook wanneer je nog nooit achter de naaimachine hebt gezeten, ben je van harte welkom.

Bijkomend voordeel is dat je de ene week cursus volgt en een avond in de maand de gelegenheid krijgt om op afspraak verder te gaan met je werkstuk tijdens 't Naaihuus. Hiervoor moet je uiterlijk de woensdag voor de betreffende donderdag een contactformulier invullen, zodat ik aanwezig ben. Zie ook 't Naaihuus.