Wat moet je meenemen?

De eerste les hoef je helemaal niets mee te nemen. Alles staat voor je klaar. De naaimachine en alle andere gereedschappen die je nodig hebt om te kunnen naaien.

Vanaf de tweede les is het de bedoeling zelf uitgezochte stofjes mee te nemen: twee lapjes van ongeveer 60 centimeter lang (de breedte is meestal 140 centimeter). Dat is eigenlijk alles wat je echt nodig hebt voor het eerste werkstuk. Natuurlijk kun je ook  fournituren meenemen, een leuk lint of kantje voor op je werkstuk. Je krijgt aan het eind van elke les te horen wat je voor de volgende keer nodig hebt.

Mocht het je niet lukken om zelf naar de winkel te gaan om een leuk stofje uit te zoeken, dan kun je ook een lap kopen bij De Wietwuit (€5,-).

 

Lestijden en data

De lessen worden om de week op dinsdagochtend en dinsdagavond gegeven. Een les duurt twee uur. Onder de les wordt gezorgd voor koffie / thee en wat lekkers. Dit is bij de prijs inbegrepen. Net als gebruik van alle benodigde materialen, zoals de naaimachine, scharen, spelden, garen enz.

 De naaicursus wordt gegeven in Nijkerkerveen op een dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur (om de week) en op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur (ook om de week). Daardoor kun je eventueel thuis ook nog verder werken aan je project of ben je de andere maandagavond welkom bij 't Naaihuus.  In beide groepen is nog een plaats vrij. Heb je zin om ook mee te doen? Geef je op of vraag om meer informatie via het contactforumulier.

Nieuw is de patchwork- en quiltcursus voor beginners. Leer de basis van patchworken en quilten, zowel machinaal als met de hand. Ook deze cursus is op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

 

 Andere dag en / of plaats

Willen jij en drie tot vier vriendinnen (met minimaal vier personen dus!) liever op een andere dag / avond en evt. op een andere plaats (bijv. bij jou thuis), dan gaan we kijken of we op die tijd een cursus of workshop kunnen plannen. Geef dit aan op het contactformulier. Dan krijg je zo snel mogelijk reactie.
Je kunt ook telefonisch overleggen: 06-10606136.