Ben jij aan de beurt om een zeer gezellig en createf ingevuld vrijgezellenfeest te organiseren? Dan heb je nu goed nieuws voor alle genodigden! Dit is een feestje dat niet duur is! Bij De Wietwuit gaan jullie "Creatief de bloemetjes buiten zetten".

Natuurlijk kun je samen gezellig achter de naaimachine kruipen. Daarmee kun je leuke projecten maken voor het aanstaand bruidspaar. Maar De Wietwuit biedt ook andere mogelijkheden. Zo kun je bij De Wietwuit servies schilderen, samen een acrylschilderij maken voor in het nieuwe huis of samen een boeket viltbloemen maken voor de aanstaande bruid. Je hoeft niet creatief te zijn, als je het maar gezellig en ontspannen wilt hebben.

De ruimte waarin dit feest wordt georganiseerd, is ook voor rolstoelen toegankelijk. Het toilet is niet aangepast, maar ruim genoeg om met de rolstoel naar binnen te rijden, de deur dicht te doen en dan gebruik van het toilet te maken.

Organiseer je het liever bij iemand thuis? Ook dat is mogelijk. Vraag via het contactformulier een offerte aan of bel vrijblijvend om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.