Mijn naam is Heidi van der Sluijs. Ik ben 39 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen. Al van kleins af heb ik honderd hobby's. Ik vind alles leuk. Op mijn 19e heb ik mezelf leren naaien. Ik ben begonnen met gordijnen en een cursus patchwork. Inmiddels ben ik Tailleuse en coupeuse in opleiding.  Ik maak overhemden voor Pieter (mijn man), shirts voor Tom, onze zoon en jurkjes voor Meike, onze dochter, kleding en tassen voor mijzelf en kussens voor ons huis. Kortom, het is een uit de hand gelopen hobby.

 Ik vind het heerlijk om aan anderen uit te leggen hoe ze iets moeten doen. Bij De Wietwuit probeer ik iedereen vanaf 8 jaar te leren hoe ze met de naaimachine om moeten gaan. Zo kun je zelf de leukste dingen voor in huis of naar school maken. DIY (Do It Yourself) is momenteel helemaal in! Leuk dus om ook vrijgezellenfeesten, zussendagen, vriendinnendagen, babyshowers of kinderfeestjes te organiseren.

In de afgelopen jaren heb ik mijn vaardigheden in handletteren zo uitgebreid, dat ik ook hierin workshops geef. Daarnaast teken en schilder ik, kleuren voor volwassenen vind ik alleen leuk op niveau voor gevorderden. Ik maak af en toe nog een kaartje (al vergeet ik vaak om die te versturen...) en knutsel uiteraard met de kinderen.

Vanaf januari wil ik een interkerkelijke groep opstarten waarin we samen Scripture Art gaan maken. Hierover vind je meer op deze website, onder handletteren en droedelen.

Ik probeer hierbij de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat het voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar is.